Φουκουσίμα. Η σιωπηλή παγκόσμια βόμβα.

Σχετικά άρθρα

Σήμερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΒΟΤΑΝΑ

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

Subscribe Us

Online

ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Φουκουσίμα. Η σιωπηλή παγκόσμια βόμβα.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Δέκαμήνες περίπου έχουν περάσει από την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμούτης Fukushima καιη κατάσταση είναι ακόμα πάρα πολύ σοβαρή. Η διάχυση της ραδιενεργούς σκόνηςπαγκοσμίως είναι αρκετά εκτεταμένη. 
Πριν από μερικές μέρες σε μετρήσεις πουέγιναν στο S. Louis τουMissouriτων ΗΠΑμετρήθηκαν σε μετρητή Geiger 349,5 CPM (κρούσεις ανά λεπτό) ή 3495 κατά τηνδιάρκεια των 10 λεπτών με επίπεδο συναγερμού τα 100 CPM για την ακτινοβολία. Αυτόσημαίνει ότι είναι πολύ πάνω από τα επίπεδα συναγερμού, όταν πρόκειται γιαμικρά ραδιενεργά σωματίδια στον αέρα.





Oιμετρήσεις της International Atomic Energy Agency (IAEA)σε όλη την Ιαπωνία σύμφωνα με την έκθεση της, στις 15/11/11είναι ακόμα πάρα πολύ αυξημένες, στο έδαφος, στην επιφάνεια του νερού, αλλά καιστον πυθμένα των ποταμών. Περιοχές ακόμα που μετράνε υψηλές τιμές ραδιενέργειαςείναι η Νότιος Κορέα




Απότην άλλη η κατάσταση στο εργοστάσιο είναι πάρα πολύ σοβαρή και επικίνδυνη. ΤηνΤρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 ανιχνεύτηκε στον αντιδραστήρα 2 αντίδραση σχάσης, τοπρόβλημα μέχρι στιγμής εντοπιζόταν στους αντιδραστήρες 1 και 4. Φαίνεται λοιπόννα υπάρχει μια νέα τρύπα στην μονάδα 2 της Φουκουσίμα και φαίνεται και στιςεκθέσεις της TEPCO.


Απότην ραδιενεργό μόλυνση στην Βόρειο Αμερική διάφορες μελέτες δείχνουν ότι στοπροσεχές διάστημα αναμένονται 100000 θάνατοι, λόγω Φουκουσίμα. 






Ήδη δε στηνθάλασσα του Κορτέζ στο Μεξικό πιάστηκε μεταλλαγμένος καρχαρίας Κύκλωπας, λόγωτην μόλυνσης της θάλασσας από την Φουκουσίμα. 



ΠΗΓΕΣ
EcologyNews.com
fukushimaupdate.com
2012theawakening.org

BREAKING: NEW HOLE IN FUKUSHIMA REACTOR2


ATMOSPHERICDISPERSION OF RADIONUCLIDES FROM THE FUKUSHIMA-DAICHII NUCLEAR POWER PLANT
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEDLABNEWS.GR

Ημερήσια ενημέρωση μέσω feed του follow.it